OVER ONS

Vliegend? Absoluut!


Hoewel het misschien niet meteen opvalt, worden veel van de recente beelden in reclamespots, online content en films gemaakt met behulp van drones. Bij ons kunt u het perfecte plaatje creëren en het verhaal vertellen dat uw producten, services of bedrijf verdient, door gebruik te maken van zowel traditionele camerabeelden als adembenemende drone-opnames.

Bij De Vliegende Camera zijn we gepassioneerd door luchtfotografie en -videografie. We streven ernaar om uw visie tot leven te brengen en uw unieke verhaal te vertellen door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en creatieve benaderingen. Of u nu op zoek bent naar indrukwekkende luchtbeelden van uw vastgoedproject, een dynamische bedrijfsfilm wilt creëren of een visueel meeslepende ervaring wilt bieden aan uw publiek, wij staan klaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Ons ervaren team van professionals begrijpt de kracht van beeldmateriaal en werkt nauw met u samen om uw doelen te begrijpen en te realiseren. Of het nu gaat om het vastleggen van adembenemende landschappen, het documenteren van evenementen of het presenteren van uw bedrijf op een unieke manier, wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten die de aandacht trekken en blijven hangen.

Waarom genoegen nemen met gewone beelden wanneer u uw verhaal naar nieuwe hoogten kunt tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe De Vliegende Camera uw project kan verrijken met verbluffende luchtbeelden en creatieve videografie.

Samen creëren we een visuele ervaring die mensen zal inspireren en uw merk zal versterken.


Welkom bij De Vliegende Camera.Laten we iets geweldigs maken

De Voordelen van drone video's


Een drone video voeg je toe op je website, aan je social media video's, in je nieuwsbrieven, in je bedrijfsfilm. Ze zijn erg breed inzetbaar maar daar houden de voordelen niet mee op. Je kunt heel snel een drone video maken en dat betekent dat het niet alleen gemakkelijk is maar ook goedkoop. Een drone video trekt de aandacht en is opvallend. Je bedrijf blijft ongetwijfeld in de gedachten van de kijkers hangen. Met een drone krijg je een film van goede kwaliteit vanuit welk oogpunt je maar wil.

Drone video - fotografie


Uniek perspectief buiten maar ook binnen !

Immo

Promofilm event Drone inspectie - opmeting


Verbouwingen voorbereiden

Beeld van moeilijk te bereiken plaatsen

Prospectie dakwerker

In kaart brengen plattegrond tuinaannemers

Videoproducties


Belgian voices of the sky

Traliers voor verenigingen